Rólam

Varga Diána vagyok, gyerekagykontroll oktató, sport-mentális tréner.

A Silva-féle agykontroll az életembe rengeteg pozitív fordulatot hozott, és nagyon jó érzés, hogy ezt tovább adhatom. Öröm látni, hogy a gyerekek megszabadulnak a görcseiktől, szorongásaiktól, és egyre magabiztosabban lépkednek a felnőttkor felé. Megtanulnak célokat kitűzni, és azokat el is érni.

Agykontrollosként volt lehetőségem megtapasztalni, hogy amiről azt gondoltam lehetetlen, nem az. Amiről azt gondoltam, nehéz, nem az. Amiről azt gondoltam nem történhet meg, de igen megtörténhet. Bármi, amit szeretnénk, amire vágyunk elérhető, ha csak egy kicsit is elhisszük, hogy lehetséges.

Hálát adok naponta azért, hogy megismerhettem ezt a fantasztikus módszert , mellyel életemet és a környezetem életét napról napra jobbá, és teljesebbé tehetem.

Hiszem, hogy a „gondolat valósággá válik!”, továbbá hiszem, hogy a „képzelet fontosabb, mint a tudás!”, és hiszem, hogy egy izgalmas, kalandokkal és élményekkel teli két napos tanfolyamon a gyerekekkel együtt, „egymás kezét fogva”, sikerül őket arra az útra rávezetnem, ami ahhoz kell, hogy sikeres, kiegyensúlyozott, boldog felnőttek legyenek.

Hiszem, hogy a tanfolyam végére, nem lesz ez üres mondat számukra: „Soha ne add fel!”

Szeretettel várok minden kíváncsi és elszánt gyereket a tanfolyamaimra.

Tanulmányok: 

Az egri Eszterházy Károly Főiskola után tanulmányaimat az ELTE Pedagógia és Pszichológiai Karán folytattam, a Mesterképzést Neveléstudomány szakon végeztem el. Ezt megelőzően Pszichológiai-asszisztensként, és Mentálhigiénés konzulensként végeztem. Neurofeedback-tréner tanulmányaimat a Magyar Relaxációs Egyesületnél folytattam.

Life coach-ként segítek a hozzám fordulóknak, hogy egyre teljesebb és boldogabb életet éljenek. Sport mentális trénerként pedig az élsportban segítek a teljesítmény növelésben az edzőknek, sportolóknak.